• Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp
  • Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp

Klachten en Garantie

Bent u ergens niet tevreden over of is er iets aan de hand met een product dat u bij ons hebt besteld? Dat vinden we natuurlijk vervelend. We helpen u dan ook graag verder om het probleem op te lossen. Hieronder vindt u meer informatie over onze klantenservice.

Klachten

Controleer allereerst bij ontvangst altijd goed uw pakket. Want mocht u een defect constateren, is het product beschadigd of is er een verkeerd product geleverd dan mag u dit product binnen 14 dagen retourneren. Is er iets beschadigd of verkeerd aangekomen, en zou u hier een vervangend artikel voor willen? Stuur dan een mail naar onze klantenservice met een foto van het artikel en je ordernummer.

Natuurlijk kunnen er ook andere klachten voorkomen dan hierboven beschreven staat. Deze kunt u altijd melden bij onze klantenservice.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0653751760 (telefonisch of via WhatsApp) of stuur een e-mail naar info@roguedept.nl

Garantie

Gaat uw product te snel naar uw zin kapot? Dan kunt u via Rogue Dept. een beroep doen op de garantieregeling. Hiervoor dient u de volgende stappen te doorlopen:

-Stuur direct na constatering van het defect uw verzoek met foto’s van het product naar info@roguedept.nl.

-Geef aan ons daarbij ook uw ordernummer door (het is dus belangrijk om deze te bewaren bij uw aankoop)

-U ontvangt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen een reactie.

De bovengenoemde garantieregeling laat uw overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@roguedept.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.