• Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp
  • Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp

Uw bestelling retourneren?

Wij hopen dat onze producten en de kwaliteit daarvan aan uw verwachtingen voldoet. Bent u toch niet helemaal happy met uw bestelling? No worries! Wij gaan dit oplossen voor u.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@roguedept.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@roguedept.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Retouraanvraag

Vul hier alsjeblieft uw gegevens in en wij nemen met u contact op via email. Liever bellen? Wij ook. Het heeft onze voorkeur om persoonlijk via telefoon met u in contact te komen, zodat wij snel met u in contact kunnen komen en u kunnen helpen bij uw retouraanvraag.

Schrijf in het vakje 'bericht' uw telefoonnummer, zodat wij u ook telefonisch kunnen bereiken.

Ook zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 06-53751760 (telefonisch of via WhatsApp)

Dank je wel voor het indienen van uw retouraanvraag en wij hopen snel met u in contact te kunnen komen voor het afronden van uw retouraanvraag.

Liefs,

ROGUE Meisjes.