• Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp
  • Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten #ontdek = 10% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 537 51 760 of stuur een WhatsApp

Een product retourneren?

Wij hopen dat onze producten en de kwaliteit daarvan aan jouw verwachtingen voldoet. Ben je toch niet helemaal happy met jouw bestelling? No worries!

Wij komen graag met je in contact en zorgen voor een oplossing die bij jou past.

Product ruilen?

Wilt je een product ruilen? Dat kan zeker! Je kunt hiervoor contact opnemen met onze ROGUE Customer Service via info@roguedept.nl.

Houd er rekening mee, dat je wel zelf de kosten voor het terugsturen van het product zal moeten betalen.

Bedenktijd / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat je producten uit jouw bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de door jouw gekozen vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ROGUE Dept. geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@roguedept.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking van het product meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed en stevig verpakt is.

Retouraanvraag Indienen:

Via de invulvelden aan de linkerzijde kan je jouw retouraanvraag online indienen. Vul alsjeblieft jouw gegevens in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op via email.

Liever bellen? Wij ook. Het heeft onze voorkeur om persoonlijk via telefoon in contact te komen, zodat wij je snel verder kunnen helpen met jouw retouraanvraag.

Schrijf in het vakje 'bericht' jouw telefoonnummer, zodat wij ook telefonisch contact op kunnen nemen.

Ook zijn wij bereikbaar via telefoonnummer: 06-53751760

(telefonisch of via WhatsApp)

Dank je wel voor het indienen van jouw retouraanvraag en wij hopen snel met je in contact te kunnen komen voor het afronden van de retouraanvraag.

Liefs,

ROGUE Meisjes.