• Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten MEGASALE = 20% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 434 97 567 of stuur een WhatsApp
  • Cadeautje! Voor jou, van ons bij elke bestelling!
  • Voor 16.00 uur besteld = diezelfde dag verstuurd
  • €2,95 verzendkosten MEGASALE = 20% korting
  • Klarna achteraf betalen of Ideal
  • Direct contact? Bel ons via 06 - 434 97 567 of stuur een WhatsApp

Out of the Ordinary!

Blijf uniek, blijf beleven en ontdekken. Wij hopen je mee te nemen in een werelds assortiment van de meest exclusieve geurlijnen en prachtige eye-catchers voor elk interieur. Industrieel, landelijk, brocante, design of klassiek, onze ROGUE Meisjes struinen de wereld af om voor jou de meest net even andere items te scoren :)

Heb je een toffe aanvulling voor ons assortiment? Vertel het ons en wie weet is jouw favoriete item straks ook bij ons online. Bij 'Wie zijn wij?' en 'Contact met onze ROGUE Meisjes' geven wij je meer informatie over onze producten, ons assortiment en de contactmogelijkheden.

ROGUE Meisje Roxy - Founder

Dit eigenwijze ROGUE Meisje kan je wakker maken voor alles wat met exclusieve geuren te maken heeft. En, het is dan ook niet voor niets dat Roxy speciaal voor jou alle geurlijnen van ons label helemaal zelf inkoopt. Alleen de beste en meest exclusive voegen wij toe aan ons assortiment. Jij bent uniek, dus wij vinden dat daar unieke en exclusieve geuren bij horen. Kies jouw favoriet en laat ons weten wat jouw beleving bij deze geur is.

Find it. Try it. Love it.. !

ROGUE Kanjers Customer Service

De beste kwaliteit, deskundigheid en snelheid vinden wij in onze organisatie voor jou prioriteit nummer 1. Ons team ROGUE Kanjers van afdeling Customer Service streeft er naar om binnen 24 uur op al jouw vragen te reageren. Mocht dit een keer niet gebeuren, dan ontvang je van ons een kleine attentie.

Wij zijn je erg dankbaar wanneer je jouw ervaring met onze producten, Customer Service of levering zou willen delen op een review platform. Alle reviews worden door de ROGUE Meisjes persoonlijk gelezen en beantwoord. Zo hopen wij voor jou altijd de beste producten en service te kunnen waarborgen.

Ons Kanjerteam van Customer Service is door de ROGUE Meisjes persoonlijk getraind, zodat zij je zo snel en goed mogelijk kunnen verder helpen. Voor specifieke productvragen hebben wij voor jou een team van Productconsulenten beschikbaar voor advies bij de meest wilde vraagstukken.

ROGUE Meisje Cindy - Founder

Dit pittige ROGUE Meisje kan je wakker maken voor alles wat te maken heeft met beauty en interieur. Laat Cindy los op inkoopbazars en ze wordt wild van alle toffe designers, interieur pronkstukken en beauty must haves. Kies jouw favoriete beauty product, designer pronkstuk of exclusieve eye-catcher voor jouw interieur. Laat ons weten waar wij je nog meer mee kunnen verrassen en wij shoppen voor jou nog meer unieke must haves.

Find it. Receive it. Enjoy it..!